søndag 11. desember 2011

Så tenner vi tre lys i dag...

«Må ingen miste motet før alle folk er ett - tenn lys for dem som kjemper for frihet og for rett"!

Vi ledsagere mister ikke motet og håper vårt lille bidrag kan gjøre en forskjell for noen mennesker. Det tenner vi tre lys for i dag. 
Jeg har skrevet en del om situasjonen her i South Hebron Hills. Og det vil komme mer. Frykt ikke.

I dag vil jeg dele noen tanker og bilder fra en helt «vanlig» 3. søndag i advent her. Jeg har laget en adventsstake bestående av 4 hvite lys stående i «hellig» sand (bildet over).
På bildet over ser dere teamet jeg skal dele arbeid, hus, husarbeid måltider, kjøreturer og gåturer med fram til midten av februar.I dette huset er det ingen som skal stemmes ut. Her skal alle jobbe så samstemt som mulig for å løse oppgavene vi står ovenfor.Teamet er, sett fra venstre, Kristoffer fra Sverige, Rosamund fra Skotland og Eva Maria fra Sveits.Vi bor altså her i et vanlig palestinsk hus i byen Yatta. 100.000 innbyggere. Stor forskjell på levestandard. Men de fleste har det de trenger for å leve.
For å leve "må" man jo blant annet ha brød. På bildet over sees brødmaskinen til bakeren "min" Det har blitt litt min baker, fordi jeg går mine morgenturer dit før frokost de fleste dager i uken. Gutten på bildet under er nok en slags læregutt. Han er vel rundt 12 år. Skulle gått på skole, men jobber altså i stedet.

2 kommentarer:

  1. Ere der hamburgerbrøda kommer fra? så skikkelig ferskt og godt ut da!

    SvarSlett
  2. Pitabrødets hjemland dette... ferskt og varmt hver morgen...

    SvarSlett