lørdag 19. november 2011

South Hebron Hills

Jeg har fått vite min plassering på Vestbredden de neste 3 måneder. South Hebron Hills er et område med små landsbyer og landområder med beduiner. I det området skal jeg være i 3 måneder fra slutten av november (etter noen dager på innføringskurs i Jerusalem) til slutten av februar.
Vi blir et team på 4. 1 svensk mann på 36. 1 britisk dame på 64. En sveitsisk dame på 65. Også meg da.
Forventningen og spenningen stiger. Skal bare bli kvitt noe så triviellt som en forkjølelse først. Torsdag 24.11 er jeg reiseklar.
Når jeg googler south hebron hills får jeg treff på mange ødelagte hus, ødelagte teltleire og demonstrasjoner. Men også bilder av mennesker. Ekte mennesker. Ser fram til å treffe dere! 

3 kommentarer:

 1. Veldig spennede og lese så langt Terje. Dette er en blogg jeg gladelig kommer til å følge, jeg håper innderlig at dine tre månder i Palestina og Israel blir fantastiske og at du sitter igjen med inntryk som gjør deg og omgivelsene dine bedre, du har virkelig mot til å gjøre dette det skal du ha og i kveld kan jeg stolt si at jeg er stolt av og kjenne deg

  - Markus Øpstad

  SvarSlett
 2. Kjære Terje.

  Jeg ønsker deg masse lykke til i South Hebron Hills.

  Menneskene jeg traff der åpnet hjemmet sitt for meg og hjertene sine for meg, og jeg savner dem veldig, og tenker ofte på dem. Håper du kan hilse så mye til Nasser, Abed, Ola, Hiam,Mahjmoud og lille Hamoudi i Susia fra meg. Hilser så mye til Eid i Um al Kher også og hans familie.
  Alle i Wadi Jehesh også.

  Du kan glede deg til å treffe alle menneskene og gjestfriheten deres, samtidig som det blir tøft med alle utfordringene dette området har.

  Ønsker deg alt godt og lykke til!

  Beste hilsen fra Anne.

  https://anneskaardal.wordpress.com/2011/02/11/innocent-trees/

  http://vimeo.com/24607165

  SvarSlett
 3. Marcus: Takk for lykkeønskninger. Jeg er stolt av å kjenne deg også. Du betyr mye for mange i Skiptvet.
  Anne: Jeg skal hilse de jeg treffer på min vei. Nå har jeg vist filmen du lagde under ditt opphold for familie og venner i flere puljer (er oppe i 5 visninger nå:) Veldig fin å bruke for å vise mangfoldet i tjenesten.

  SvarSlett